Újabb közműfejlesztések a Dunántúlon

A Szabadics Közmű és Mélyépítő Zrt. végezheti el a szennyvíztisztító telep és a csatornahálózat fejlesztését 14 Nyugat-, és Dél-Dunántúli településen, nettó 5 milliárd 473 millió forintért. A fejlesztést az uniós Környezeti és Energetikai Hatékonysági Operatív Program (KEHOP) finanszírozza.
Németh Géza, 2018. február 2. péntek, 10:47
Fotó: Napi.hu

A nyílt közbeszerzés eredményét az ajánlatkérő NFP Nemzeti Fejlesztési Programiroda Nonprofit Kft. közölte a Közbeszerzési Értesítőben. Az érintett települések a következők: Lenti, Rédics, Belsősárd, Külsősárd, Resznek, Pórszombat, Szilvágy, Jánosháza, Kemenespálfa, Kissomlyó, Nemeskeresztúr, Karakó, Duka és Zalalövő. A nyertessel még december 19-én kötött szerződést az ajánlatkérő NFP.

Indult még a tenderen, egyedül a Strabag Építőipari Zrt. valamint a Szabadics Közmű és Mélyépítő Zrt. Továbbá két konzorcium is pályázott, az egyik az A-G HÍD Konzorcium volt, amelynek tagjai az A-Híd Építő Zrt., a HÍD Építőipari Zrt., valamint a G-HÍD Szolgáltató Zrt. voltak. Az E-B 2020 Konzorciumot pedig az EuroAszfalt Építő és Szolgáltató Kft., továbbá a Betonútépítő Zrt. alkotta.

HOZZÁSZÓLÁSOK