Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Folytatja a Lidl két évvel ezelőtt elindított programját és továbbra is várja a kiváló minőségű termékeket előállító hazai termelőket, vállalkozásokat - közölte a kiskereskedelmi cég. Grósz Jenő, a Lidl Magyarország igazgatóságának elnöke az eddig elért eredményekkel kapcsolatban elmondta: "A program immár két éves és rendkívül sikeresnek bizonyult: míg 2013-ban közel 170 magyar beszállító 810 féle terméke volt elérhető, addig mostanra 321 beszállító 2519 terméke fordult meg áruházunk polcain. Célunk, hogy jó minőségű magyar termékeket kínáljunk vásárlóinknak, és megbízható üzleti partnerként álljunk a magyar termelők és feldolgozóüzemek mellett."

A vállalkozások a hazai, országos szintű megjelenés mellett lehetőséget kaphatnak a külpiacra lépéshez is, hiszen az áruházlánc nemzetközi hálózatába is bekapcsolódhatnak.

További lehetséges beszállítókkal való találkozás érdekében április 28. és május 12 között egy négyállomásos (Miskolc, Szeged, Székesfehérvár, Győr) rendezvénysorozatot indít el, ahol az érdeklődők információkat kaphatnak a program részleteiről, a csatlakozás feltételeiről. A rendezvénysorozaton a részvétel ingyenes, előzetesen regisztrálni a beszallito.lidl.hu oldalon lehet.