Az Opus Global Nyrt. a BÉT honlapján bejelentette, hogy a 100 százalékos tulajdonában álló Mediaworks Hungary Zrt., amely a Nógrád Hírcentrum Kft. alapítója és egyszemélyes tulajdonosa, december 1-jén döntött a kft. végelszámolással történő megszüntetéséről.

A döntést megelőzően a zrt. piaci értéken megvásárolta a kft. eszközeit és kiadói jogait, és a munkavállalókat munkáltatói jogutódlással tovább foglalkoztatja. A végelszámolás a Nógrád Megyei Hírlap folyamatos megjelenését nem befolyásolja - olvasható a közleményben.

Július elején jelentették be, hogy a Nógrád Megyei Hírlapot a Nógrád Hírcentrum Kft. eladta, így a nyomtatott napilap és az internetes portál azóta a Mediaworks Hungary Zrt. kiadásában jelent meg.

A felcsúti polgármesternek és vállalkozónak így - legalábbis a fellelhető adatbázisok átnézése után - már 194 újságja, médiakiadványa lehet.

Mészáros Lőrinc a Napi.hu kiadásába megjelenő A 100 leggazdagabb 2017 friss listája szerint 120 milliárd forintos becsült vagyonnal az ötödik legmódosabb magyarnak számít - ráadásul az ő vagyona nőtt abszolút és relatív mértékben is a legtöbbet az utóbbi egy esztendőben az élmezőnyben.