Újabb nagyágyú hagyja ott a köztévét

A népszerű műsorvezető és sportkommentátor Gundel Takács Gábor is távozik az állami televíziótól - értesült a Bors.
Domokos Erika, 2017. február 2. csütörtök, 11:41
Fotó: Napi.hu

Gundel Takács Gábor tíz éves köztévés munka után két héttel ezelőtt beadta a felmondását az MTVA-nál, jelenleg a felmondási idejét tölti. Nem azért mondott fel, mert több pénzért elhívták egy másik csatornához, a lap egy informátorra hivatkozva azt írja, hogy szakmai ok állhat a döntés hátterében.

A műsorvezető felmondási ideje február közepén jár le, még forgatja a Maradj talpon! vetélkedőt, ami jelentős nézettséget hozott a köztévének. Gundel a Bors szerint mindenekelőtt sportriporter, így könnyen előfordulhat, hogy egy sportcsatornánál folytatja a pályafutását.

A Bors összeállításából kiderül, hogy Gundel Takács Gábor a pályáját a nyolcvanas években a Magyar Televízió Telesport szerkesztőségében kezdte, később dolgozott a Rádió Bridge-nél, a Danubius Rádiónál, az Eurosportnál és a Sport1 TV-nél, de vezetett show- és kvízműsorokat a TV2-n és az állami tévénél.

Egy évvel ezelőtt Jakupcsek Gabriella távozott váratlanul az állami tévétől.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

krix, 2017.02.02 15:35

"Újabb nagyágyú hagyja ott a köztévét"

Majd jön helyette más...
Jó utat neki.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

kanri, 2017.02.02 15:16

NAGYÁGYÚ????? Na azért nem kellene ennyire elszédülni ettől a s@ggnyaló ripacstól.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html