Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

"Élelmiszer-szállítási kapacitásaink megteltek, bizonytalan ideig nem tudunk új rendelést fogadni, az időkapuinkban látható információk valósak" - derül ki az Auchan online áruházának oldaláról.

Az időkapukban látható információkra való utalás azt jelenti, hogy az Auchan naptárában már nem lehet kérni szállítás április 6-ig és a mostani tájuékoztatás szerint egyelőre nem tudni mikorra lehet majd újra leadni rendelést.

Az Auchan már egy héttel ezelőtt közölte, hogy óriási a forgalom nem csak a sima (fizikai) áruházaiban, hanem az online boltban is és ezért csak két hétre előre tud vállalni szállításokat, emellett a megugró forgalom miatt az úgynevezett helyettesítő termékek aránya is megnövekedhet és előfordulhat, hogy bizonyos terméktípusokból helyettesítő terméket sem tudnak szállítani.

A házhoz szállítást biztosító többi boltlánc, többek között a Spar, a drogerie markt, a Rossmann online boltjában is óriási a forgalom. Ahogy a Tescónál, utóbbi cég fogad megrendeléseket, de több mint egy héttel ezelőtt korlátozásokat vezetett be, egy-egy termékből vagy csomagból csak 12 darabot lehet rendelni.