Újabb stratégiai megállapodást köt Orbán

Stratégiai partnerségi megállapodást köt a kormány és a kecskeméti Mercedes-gyár tulajdonosa, a Daimler AG.
MTI-Eco, 2012. november 9. péntek, 07:37
Fotó: Napi.hu

Az aláírási ünnepséget ma tartják a Parlamentben, ahol beszédet mond Orbán Viktor miniszterelnök és Martin Jäger, a vállalat kül- és közpolitikai kapcsolatokért felelős alelnöke.

A mostani lesz a negyedik stratégiai egyezmény a kabinet és nagyvállalatok között. Az elsőt a Coca-Colával kötötte a kormány, a másodikat a Richter Gedeon Vegyészeti Gyár Nyrt.-vel, a legutóbbit pedig szerdán a székesfehérvári Alcoa-Köfém Kft.-vel.

Orbán Viktor a Richter Gedeon gyógyszergyárral kötött megállapodás aláírási ünnepségén azt mondta, hogy a jövőben több nagy, a magyar gazdaságban speciális szerepet betöltő céggel kötnek hasonló, hosszú távú, stratégiai partnerségi megállapodást, amely egy újszerű gazdasági eszköz Magyarországon, innováció, "unortodoxia".

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

labandy, 2012.11.09 14:59

Hiába lesz "láncos kutya" el-qhu-r-BÁN, hozzá láncolja magát a gyarmattartókhóz, nem piskóta ez a csóka. És a békemenet?
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

Zodiakus, 2012.11.09 14:03

Nem értem.Minek ez a sok stratégiai partnerség.Mikor idejöttek szerződést kaptak,támogatást,stb.Akkor most mit adunk még???
Esetleg önként benyalunk ......????
Mert lehet itt olyan partnerség,ilyen partnerség ha egyszer nem fogja megérni nekik itt lenni,úgy elmennek mint a büdösség!
Szóval nem értem ....
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html