Újabb tendert nyert a Valton

A kabinet kedvelt őrző-védő cége, a Valton-Sec Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. valamint a Target Group Facility Management Zrt. őrizheti a Nemzeti Sportközpontok közel két tucat létesítményét és végezheti ezekben a be- és kiléptetést. A szerződés a becsült 1 milliárd 142 millió forint helyett 1 milliárd 689 millió forintot tartalmaz.
Németh Géza, 2017. augusztus 17. csütörtök, 14:28
Fotó: Napi.hu

A nyílt tender eredményét az ajánlatkérő Nemzeti Sportközpontok tette közzé a Közbeszerzési Értesítőben. A két nyertes céggel július 28-án kötötte meg a szerződést az ajánlatkérő.

Indultak még a közbeszerzésen, de nem nyertek a következő társaságok: Profinfo Team Vagyonvédelmi, Biztonságtechnikai és Magánnyomozói Zrt.,, továbbá négy közös ajánlattevő is, így a Bank Biztonság Bizalom Zrt. és a Frank 54 Kft.; az S-System Service Kft. és a Green Protect System Kft.; a Preventív-Security Biztonsági és Tanácsadó Zrt., a Nemzetközi Testőr Biztonságszolgálati Kft. és a Szentinel Vagyonvédelmi, Biztonság-Technikai Szolgáltató Kft., végül pedig együtt indult a Top Cop Security Zrt., az Integral Protection Service Kft. és a Slukis Sec Kft. is.

HOZZÁSZÓLÁSOK