Újabb tízmilliárdok kormányzati kommunikációra

A Nemzeti Kommunikációs Hivatal 25 milliárd forintos keretösszegű nyílt tenderét hét cég nyerte el, ezek nyújtják a központosított kormányzati kommunikációban érintett 1100-1300 szervezet részére a reklám és kommunikációs szolgáltatásokat.
Németh Géza, 2016. december 22. csütörtök, 11:45
Fotó: Napi.hu

A Közbeszerzési Értesítőben megjelent eredmény tájékoztató a következő hét nyertes cég nevét tartalmazza: New Land Media Reklám, Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.; Lounge Design Szolgáltató Kft.; Network 360 Reklámügynökség Kft.; Affiliate Network Kft.; Trinity International Communications Kft.; Young and Partners Kommunikációs és Tanácsadó Kft.; Sprint Nyomdaipari Szolgáltató és Ügynöki Kft.

A Nemzeti Kommunikációs Hivatalt egy 2004-es kormányrendelet hozta létre, de a jogszabály tartalmazza a kormányzati kommunikációs beszerzések központosított közbeszerzési rendszerét is. Maga a hivatal az általános politikai koordinációért felelős miniszter irányítása alatt áll, és - egyebek mellett - ellátja az érintett szervezetek kormányzati kommunikációs feladatainak szakmai felügyeletét, koordinálja az érintett szervezetek kormányzati kommunikációs feladatainak megvalósítását, összehangolja az érintett szervezetek kormányzati kommunikációs feladatait biztosító szolgáltatásokat és az azokhoz kapcsolódó kommunikációs termékek beszerzését.

A nyertes cégek feladata - újra csak példálózva - kutatási feladatokra, stratégiai tervezésre és tanácsadásra, PR ügynökségi- továbbá online kommunikációs és közösségi média szolgáltatásokra terjed ki. A nyertesekkel az ajánlatkérő november 25-én kötötte meg a szerződést.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

George Lukacs, 2016.12.22 14:18

A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html