Újabb trafikpályázatot írnak ki

Megjelent a hatodik trafikpályázat nyilvános felhívása Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszter aláírásával, így még márciusban kiírhatja a következő tendert a Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zrt. - írta a Világgazdaság.
Napi.hu, 2015. március 9. hétfő, 07:45
Fotó: Napi.hu

A pályázati felhívás még csak a legfontosabb általános tudnivalókat tartalmazza, az majd csak a kiírásból derül ki, hogy mely településeken pályázhatnak azok, akik dohányboltot szeretnének működtetni.

Az biztos, hogy a koncesszió időtartama 20 év és olyan településekre lehet majd pályázni, ahol korábban eredménytelenül zárult az eljárás vagy felmondással, közös megegyezéssel megszűnt a koncessziós szerződés.

Ez lesz az első pályázat a trafiktörvény legutóbbi módosítása óta. A legfontosabb új szabály, hogy a korábbi 2000 lakos után kiírt jogosultság helyett a küszöb 3000 lakos lesz. A koncessziós díj mértéke nem változott, 100 ezer és 240 ezer forint közötti összeget kell befizetni a település méretétől függően - írta a lap.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

kukoritsayaaanosh, 2015.03.09 09:28

Nemzeti Trafikmutyi, 6. rész
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html