Május 14-től a CIG Pannónia romániai fióktelepének új első számú vezetője Csepeli Sándor lesz, aki Kádár Istvánt váltjha ebben a pozícióban - tudatta a társaság. A korábbi első számú vezető munkájával a továbbiakban is támogatja a cég működését.

A  mostani váltás ennek ellenére azért nevezhető furcsának, mert a magyar biztosító épp tavaly nyáron újította meg teljesen az addig nem a tervek szerint teljesítő leánycégének teljes vezetését. Az azóta lezajlott sajtótájékoztatón és részvényesi találkozókon a biztosító vezetői optimistán nyilatkoztak a romániai folyamatokról, bizakodóak voltak az új vezetés elképzeléseivel kapcsolatban.

Csepeli Sándor 1995-től a Nationale Nederlanden Magyarországi Biztosító, a későbbi ING biztosítóban értékesítés-felügyelet területen kezdte pályafutását, 2000-től ennek a területnek az ügyvezető igazgatója volt. Most a biztosító magyarországi értékesítési vezetői posztját hagyja el a CIG román vállalatának irányításáért. A szakember 2007-től az elmúlt hónapokig az ING biztosító romániai értékesítésért felelős vezérigazgatója is volt.