Újranyit vasárnap az Ikea is

"Igen, tervezzük" - válaszolta az IKEA a 444.hu kérdésére, hogy a vasárnapi boltzár eltörlése után tervezik-e a vasárnapi nyitást, de azt még vizsgálják, hogy ez melyik vasárnaptól következhet be.
portfolio.hu, 2016. április 15. péntek, 14:46
Fotó: MTI/AP

A cég tájékoztatása szerint "az IKEA célja továbbra is az, hogy az emberek többsége számára a lehető legkényelmesebb vásárlási élményt biztosítsa", ezért "átgondolják" áruházaik nyitvatartási idejét.

 

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

pisces85, 2016.04.15 15:26

Ez fontos nehogy már a vasárnapi pihenésemhez ne tudjak egy összeszerelhető valamit venni! Na, azért! Egy két éve a rádióban hallottam Svédországból egy riportot. A téma érdekes volt, mert a hajléktalanok átmeneti esetleg végleges elhelyezéséről szólt. A Magyar riporterhölgy elámult, hogy milyen jól berendezettek ezek a szobák és konyhák, és megjegyezte biztos az IKEA-ból vannak! Mire a Svéd szociális munkásokat vezető hölgy megjegyezte, hát bizony nekik olyan sok pénzük nincs, kénytelenek ezt a drágább terméket megvenni, mert ezek többszörösen tartósabbak! Hát, égésnek ez sem rossz, szinte "hallani" lehetett a riporterhölgy hogyan pirul el , hallatszott a sercegés! Ha, meleg a sör nekünk úgy is jó, mondta a nóta, ha pocsék és drága nekünk úgy is jó, mondom én, csak kapni lehessen!
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html