Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A nyílt tenderfelhívást az ajánlatkérő Belügyminisztérium Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság jelentette meg az uniós közbeszerzési közlönyben.

A mostani tenderek előzménye, hogy tavaly augusztusban ugyan ezt a két tendert a katasztrófavédelem visszavonta. Ennek a  lényege az volt, hogy az ajánlattételi határidőt többször módosította (meghosszabbította), a módosításról írásban tájékoztatta az érdeklődő gazdasági szereplőket, de az utolsó határidő lejárta előtt a felhívást visszavonta.

Pécsett két új épületet kell építeni a Baranya Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, Pécsi Katasztrófavédelmi Kirendeltség és Hivatásos Tűzoltó Parancsnokság részére, de az egyikhez a meglévő épület átalakítása is kapcsolódik. Kecskeméten egy új épületet kell a tűzoltóság részére létrehozni.

Mindkét projektet az európai uniós Környezeti és Energiahatékonysági Operatív Program finanszírozza.

A pécsi első épületre az tehet ajánlatot, akinek az elmúlt három lezárt üzleti évben épület építéséből és/vagy bontásából legalább nettó 1,5 milliárd forint árbevétele származott. A második épületnél elég nettó 500 milliós árbevétel

Kecskeméten 2 milliárd forintos árbevétel kell a közbeszerzésen való induláshoz.

A pécsi tender beadási határideje március 12., a kecskemétié március 11.

Minkét esetben az ajánlatok értékelésekor 70 súlyszámmal szerepel az ár, és 30 súlyszámmal a minőség.