Új tévécsatornáknak örülhetnek a UPC-ügyfelek

A UPC Magyarország digitális csatornakiosztásában február 2-től is elérhető lesz a TV2 Csoport Spíler 2 nevű adója, míg február 17-től a Moziverzum prémium filmcsatornával és a klasszikus sorozatokat sugárzó Jocky TV-vel bővül a szolgáltató kínálata.
Szabó Dániel, 2019. február 2. szombat, 15:12
Fotó: AFP - Kevork Djansezian.

Sikeresen zárultak a tárgyalások a UPC Magyarország és a TV2 Csoport között, így február 2-től már a UPC digitális kábeltévé szolgáltatásának előfizetői is követhetik majd a legnagyobb focibajnokság közvetítését, a Spíler 2 TV műsorait ráadásul HD minőségben is nézhetik. A csatornán láthatók az UEFA Bajnokok Ligája mellett a Premier League és a LaLiga mérkőzései. A csatornán követhető az NHL és a MotoGP közvetítései.

A Spíler-csatornák január 11-én váltak elérhetővé a Digi műholdas és kábeles kínálatában. A projekt egyelőre nem jelentett komoly sikert a TV2-nek:  éves szinten 0,4 százalékos közönségarányt sem tudott felmutatni a Spíler 2 az Index cikke szerint. Igaz, korábban csak a Telekom hálózatában volt elérhető.

Február 17-től két további csatornával is bővül a UPC televíziós választéka: a Moziverzum egy prémium filmcsatorna lesz külföldi és magyar sikerfilmekkel a nap 24 órájában. A szintén egész nap sugárzó Jocky TV sorozatcsatornán pedig rég nem látott kedvencek, ismerős arcok és számos országos premier szórakoztatja majd a műfaj szerelmeseit - írja a Computerworld, amely közölte, hogy a Spíler 2 TV a UPC TV Prémium csomagjában a 74-es, HD verzióban pedig a 75-ös programhelyen található, és az indulástól számított egy héten át a UPC digitális kábeltévé szolgáltatásának minden előfizetője számára elérhető. A Moziverzumot az 55-ös, a Jocky TV-t pedig a 57-es programhelyen találhatják meg a UPC előfizetők február 17-től.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

terabit, 2019.02.02 17:27

Gondolom jó indok lesz, hogy a korábbi fos csatornákat kibővítve újabb 3 fossal, több baksisért tartsák a markukat.
Szabad csatornaválasztást!
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html