BUX
39028

Utazást se szervez tovább a Quaestor

A Quaestor csoporthoz tartozó utazási irodát, a QuaesTourt is megrázták a cégcsoport botrányai, ezért a cég arra jutott, hogy jelenlegi formában nem működik majd tovább – ezt írja közleményében az utazási iroda. Azt viszont hangsúlyozzák, hogy nem jelentenek csődöt, így minden foglalás biztonságban van.

Index.hu, 2015. március 26. csütörtök, 12:29

Aki eddig lefoglalta a nyaralását a cégnél, annak az utazás időpontjától függetlenül minden szolgáltatás továbbra is elérhető, a QuaesTour minden partnerével együttműködik, viszont új megrendeléseket március 24-től, vagyis e hét keddtől már nem fogad be - írja az Index a cég közleményére hivatkozva.

A QuaesTour a cégcsoport kötvénykibocsátójának bedőlésekor rögtön jelezte, hogy az utazási iroda a Quaestor Financial Hrurirától függetlenül működő cég, így rá nincsen hatással a botrány. Hogy azóta mi történt a cégnél, arról nem ír a közlemény - jegyzi meg az Index. A cég vezetői - a közlemény szerint - viszont bíznak benne, hogy a közeljövőben újra utazásokat szervezhetnek majd az ügyfelekinek.