Útfelújítás több mint ötmilliárdért

Több mint 5 milliárd forint értékű útfelújítási tenderek eredményét hirdette ki a Magyar Közút Nonprofit Zrt. a Közbeszerzési Értesítőben. A nyertesek ismert nevek a mai közbeszerzési piacon.
Németh Géza, 2018. január 31. szerda, 06:20
Fotó: Napi.hu

A 2017 és 2020 közötti útépítési és felújítási keretmegállapodásokat nyitotta újra a Magyar Közút Nonprofit Zrt. három régióban. A finanszírozás részben hazai forrásból, részben uniós támogatással történik.

Az Észak-alföldi régió 1 milliárd 940 milliós munkáját a KE-VÍZ 21 Építőipari Zrt., a Zemplénkő Kelet-magyarországi Építőipari és Bányászati Kft., valamint az EuroAszfalt Kft. és a Swietelsky Magyarország Kft. nyerte.

A Nyugat-dunántúli régió 773 milliós tenderének a nyertesei a következők: a Strabag Általános Építő Kft., a Strabag Építő Kft., a Duna Aszfalt Kft. és a Swietelsky Magyarország Kft.

A Dél-alföldi régió munkái 2 milliárd 798 millió forintra rúgnak. Ezt a Duna Aszfalt Kft., a Hódút Kft., a SOLTÚT Útépítő, Fenntartó és Kereskedelmi Kft., valamint az EuroAszfalt Építő és Szolgáltató Kft. végezheti.

HOZZÁSZÓLÁSOK