Vadászatra is vesznek fel személyi hitelt

Bár a magyarok többsége még mindig a napi váratlan kiadásokra, vagy hitelkiváltásra veszi fel a személyi kölcsönt, akadnak, akik érdekes célokat akarnak megvalósítani a felvett hitelből. Ilyen például az afrikai vadászat vagy a budapesti nívós éttermek végiglátogatása.
Napi.hu, 2014. május 8. csütörtök, 11:10
Fotó: Napi.hu

A pénzintézetek munkatársai személyi kölcsön igénylésekkor egészen meglepő esetekkel is találkoznak:

Délelőtt sétált be a bankba egy idősebb úr, személyi kölcsön után érdeklődött. A papírokat hamar kitöltöttük, egy órán belül pedig már a számláján is volt a pénz. Meglepetésünkre az ügyfelünk délután büszkén visszahozta megmutatni vadonatúj autóját - mondta az OTP Bank munkatársa.

Egy kollégája még furcsább történetbe csöppent, amikor ügyfele azt vette a fejébe, hogy az összes nívós magyarországi éttermet végigpróbálja. Sőt egy házaspár vadásztúrájának finanszírozását oldotta meg személyi kölcsönnel, amit később ráadásul még bővítenie is kellett, hogy a kaland eredményeként megszerzett vadásztrófeát is ki tudja fizetni.

A kirívó esetek mellett az ügyfélkör jelentős része teljesen általános indokkal veszi igénybe a személyi kölcsönt az OTP-nél is. A legtöbben egyéb hiteleik kiváltására, esküvőre, fogászati kezelésre, nyaralásra, vagy külföldi tanulmányaik finanszírozására igénylik a terméket.

HOZZÁSZÓLÁSOK