Váratlan bejelentést tett Vajna Tímea

Csaknem egy évvel Andy Vajna halála után új célokat talált magának az özvegy, Vajna Tímea, aki produceri szerepre készül a Bors információ szerint.
Domokos László, 2019. december 2. hétfő, 13:17
Fotó: Pixabay

Férjem sokat adott a véleményemre, rengeteg forgatókönyvvel és filmtervvel kapcsolatban kérte ki a véleményemet, néztük át együtt, ötleteltünk. Az együtt töltött évek alatt nagyon sokat tanultam tőle, és ezt most szeretném kamatoztatni. Számos forgatókönyvötlet van az asztalomon, sokat még maga Andy hagyott hátra, (...), így az sem elképzelhetetlen, hogy a nyomába lépjek és kipróbáljam magam producerként is - mondta a napilapnak Vajna Tímea, aki jelenleg Los Angelesben tartózkodik.

Az özvegy a hazai filmesekre is gondol: első, konzulensi munkájában Aspy Tom A pillanat című filmjének igyekszik reklámot csinálni a tengerentúlon. A kis költségvetésű film a decemberi International Golden Film Awardon három jelölést is szerzett.

Vajna Tímea a tervek szerint decemberben egy rövid időre visszatér Budapestre, de után januárban egy évre biztosan elhagyja az országot: új lakást keres és Los Angelesbe költözik.

A 75 évesen, idén januárban elhunyt Andy Vajna cégbirodalmát a hírek szerint özvegye örökölheti, de kérdéses, hogy mihez fér majd hozzá a hagyatékból.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

narancsragacs, 2019.12.02 14:02

Azt hittem már elkezdte roggyanttóni vigasztalását :)))
- ami késik nem múlik....
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

kanri, 2019.12.02 13:46

Könyörgöm...maradj ott ahol akarsz de ne gyere ide vissza.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html