Vajna Tímea új üzletbe fogna

Egy évvel ezelőtt halt meg Andy Vajna milliárdos filmmogul. Özvegye, Vajna Tímea interjút adott a Blikknek, amelyből kiderül többek között, hogy milyen üzletbe fogna Amerikában és hogy viszi az itthoni céges ügyeket.
Szász Péter, 2020. január 18. szombat, 14:32
Fotó: Getty Images

Vajna Tímea szerint Andy Vajna büszke lenne rá, hogy a magyarországi céges ügyeket kitartóan viszi tovább azokkal a szakemberekkel, akikkel ő is együtt dolgozott és akiket megbízott. "De be kell vallanom, sajnos sok minden miatt csalódott is lenne Andy" - tette hozzá.

Vajna Tímea még nem talált házat Amerikában, olyat szeretne, ahol a családja is elfér, ha meglátogatják Los Angelesben. A tengerentúlon Andy Vajna filmes "dolgait" vinné tovább, de szeretne nyitni egy fánkozót is és az ingatlanbiznisz is érdekli. Mindemellett szeretne létrehozni egy macskamenhelyet - olvasható a Blikk.hu-n.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

Halle Luja, 2020.01.19 21:55

Tulajdonképpen kit érdekel, hogy ez a kis lóarcú szuka mibe akar fogni? Csináljon, amit akar, de nekünk miért kell ezzel foglalkozni?!
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html