Vajna Tímea megszabadult Lamborghinijétől

Andy Vajna özvegye hosszú idő után túladott Lamborghini Huracán LP610-4 Spydertől, amelyet az Instagramon árult.
K. Kiss Gergely, 2020. április 24. péntek, 08:58
Fotó: Getty Images

A kocsihoz felszereltségtől függően 50-80 millió forintnyi dollárért lehet újonnan hozzájutni az Egyesült Államokban. Az álomautót egy budapesti férfi vette meg - írta a Blikk.

Vajna Tímea több mint egy évig várt a megfelelő vevőre, ami azért is érthető, mert egy ilyen kocsiért nem tolonganak az érdeklődők. Nem volt értelme megtartania, hiszen tudta, ha Amerikába költözik, kár lenne Budapesten parkoltatni.

Az özvegy nemrég mindent felszámolt maga körül, év elején, férje halálának évfordulója után kiköltözött Gattyán György budai villájából, árverésre bocsátotta néhai férje filmes relikviáit, régi bútoraikat, sőt egy időben állítólag még márkás táskáit is árulta az interneten.

Most pedig új szerelmével a napokban egy exkluzív szalonban jártak Los Angelesben, ahol méregdrága luxusjárgányokat kínálnak eladásra.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

Zsaba, 2020.04.24 19:08

És ez a szánalmas hazaáruló provokáló pazarló parazita tolvaj riherongy kurva szaros kocsija eladása, amivel már régóta szégyellt járni teljesen érthetően... MIÉRT A VÁLLALATOKHOZ KERÜLT ITT..?
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html