Vajna csatornájához igazolhat Gundel Takács Gábor

A TV2 feltámasztaná az Áll az alku című korábban sikeres tévéműsorát, ehhez szerződtetnék le a köztévétől nem rég távozó műsorvezetőt. Gundel Takács tíz év után térhetne vissza a csatornához - írja a Bors.
Szabó Dániel, 2017. május 5. péntek, 09:47
Fotó: Napi.hu

Egyelőre megszakadtak a tárgyalások Gundel Takács Gábor és a 2015. végén Andy Vajna filmügyi kormánybiztos tulajdonába került tévécsatorna között. A lap a TV2-t is megkereste az ügyben, ahonnan csak kitérő választ kaptak a kérdésükre: azt írták, rengeteg műsorral készülnek, arról pedig, hogy kikkel és milyen formában dolgoznak majd együtt, később jelentik be.

Az Áll az Alku című táskanyitogatós vetélkedőt 2004 és 2006 között vezette Gundel Takács, majd a 2009 és 2010 között futó átdolgozott változatot már Kovács Áron vezette. A csatorna valószínűleg azért támasztaná fel a műsort, mert a megélt évadok alatt kiugróan magas nézettségi adatokat hozott, volt olyan, hogy főműsoridőben az RTL Klubon futó Barátok köztöt is túlszárnyalta.

Gundel Takács szakmai okokra hivatkozva felbontotta az MTVA-val kötött szerződését még februárban, utána a Magyar Olimpiai Bizottság szóvivője lett egy nappal az előtt, hogy a kormány és a főváros kihátrált volna a pályázatból.

HOZZÁSZÓLÁSOK