A VOSZ Elnöksége csütörtöki ülésén úgy határozott, hogy Perlusz Lászlót, a szervezet ügyvezető igazgatóját választja meg a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége főtitkárának. Megbízatása 2018. október 1-től a 2021. évi tisztújító Küldöttgyűlésig tart. Az eddigi főtitkár, Dávid Ferenc augusztus elején jelentette be, hogy lemond tisztségéről.

A VOSZ Elnöksége Perlusz Lászlónak, a szövetség ügyvezető igazgatójának a megválasztását egyhangúlag támogatta. "Rendkívül megtisztelő, hogy a VOSZ vállalkozói közösségét képviselő Elnökség bizalmat szavazott nekem és azon leszek, hogy munkámmal továbbra is támogassam a szövetséget küldetése teljesítésében, vagyis az érdekvédelem és érdekképviselet területén, a szolgáltatások nyújtásában és kulturális missziójában" - mondta Perlusz. A főtitkári tisztséget október 1-jén átvevő közgazdász 48 éves, 2007 óta dolgozik a VOSZ-nál és 2009-óta a szervezet ügyvezető igazgatója.

Júliusban új elnöke is lett a VOSZ-nak. A március 26-án elhunyt Demján Sándor utódjának Tolnay Tibort, a szervezet társelnökét választotta meg.

Kép forrása:MTI Fotó: Földi Imre