Változás a K&H Banknál

Július 1-től a K&H Bank üzleti ügyfelek divízióján belül önálló, teljes körű szolgáltatást nyújtó corporate finance részleget alakítottak ki - jelentette be a bank.
Domokos László, 2018. július 2. hétfő, 13:20
Fotó: Napi.hu

Az utóbbi években a K&H Bank és a KBC Securities Magyarország tevékenysége egyre közelebb került egymáshoz. Most pedig az a döntés született, hogy 2018. július 1-től a K&H Bank üzleti ügyfelek divízióján belül önálló, teljes körű szolgáltatást nyújtó corporate finance részleget alakítanak ki - adra hírül a nagybank.

A döntés nyomán a K&H Bank corporate finance szolgáltatásokat is nyújt mostantól Magyarországon a KBC-csoporton belül. Ezzel párhuzamosan a KBC Securities Magyarországi Fióktelepének hasonló szolgáltatása a KBC Csoport vezetői bizottságának döntése alapján megszűnik.

A K&H Bank üzleti ügyfelek divíziójának szolgáltatásportfóliója e tevékenységekkel bővül:

  • Összeolvadások és felvásárlások (M&A)
  • Tőkepiaci tranzakciók
  • Stratégiai pénzügyi tanácsadás.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

europeer, 2018.07.02 14:52

Nagyon megharagudtam a K&H Bankra, és soha többé nem érdekelnek a konstrukció. Sem a banki, sem a biztosítói.
És ha azt mondom, hogy soha, az tuti. Ugyanígy vagyok a UPC-vel. 2003-ban dobtam, műholdast rakattam fel, majd ahogy megjelent a DIGI, az elsők között szerződtem velük a területen. Vagyis 15 éve xarok a UPC-re, és így is marad. És immár ez a K&H bankkal is.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html