A Comp Route Technology Zrt. megvásárolta a Jobinfo.hu állásaggregátor oldalt működtető Jobinfo Kft. 100 százalékos üzletrészét. Az álláskereső portál 2003 augusztusában indult, ma pedig már több mint 310 ezer regisztrált pályázó és átlagosan mintegy 20-25 ezer állásajánlat adatait tartalmazza.

A mostani bejelentésre azért volt szükség az allas.hu közleménye szerint, mert a Jobinfo.hu elérte azt a méretet, ahol már a további növekedéshez egy erősebb háttér szükséges. A cég két új ügyvezetője Rácz István és Bíró Roland, akik pozíciójukat az allas.hu-t birtokló Net Performance Zrt-ben is megtartják.

"A megváltozott álláskeresési szokások és a jelenlegi álláspiaci helyzet megköveteli, hogy az állásportálok már ne csak az álláshirdetés megjelenítésére szolgáló felületként, hanem valós hozzáadott értéket teremtve, a recruitment digitális részt, illetve a relevancia alapú szűrést is elvégezze a munkaadók helyett. A Jobinfo közel 30 ezer álláshirdetést jelenít meg naponta, amivel kiváló terepet jelent a relevancia alapú megoldások további térnyerésére" - mondta el Rácz István, az allas.hu alapító vezérigazgatója, a Jobinfo.hu frissen kinevezett ügyvezetője.