Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A tevékenység országos kiterjesztésével meg kívánják teremteni a szabad szolgáltató-választás lehetőségét minden, az egyetemes szolgáltatás keretében vételező áramfelhasználó számára, azaz a vállalkozások mellett a lakosságnak is - idézi az ENKSZ Első Nemzeti Közműszolgáltató és Démász szerdai közös közleménye Kóbor Györgyöt, az ENKSZ elnök-vezérigazgatóját. A fogyasztók így egy nemzeti tulajdonú társaságcsoporttól vehetnek igénybe a földgáz és a villamos energia esetében is biztonságos, magas színvonalú szolgáltatást.

A MEKH pozitív döntése esetén a Démász országosan 300 helyszínen, a Főgázzal közös kirendeltségen fogadja majd az ügyfeleket. A szolgáltatóváltáshoz várhatóan csak két dokumentumot kell majd kitölteni, az átlépés folyamata a törvényi előírásoknak megfelelően a legrövidebb időn belül történhet meg.

A Démász elosztó társasága 11 milliárd forintos hálózatfejlesztési beruházásba kezdett februártól, amióta a nemzeti közműszolgáltatás rendszer része lett.

A Démász jelenleg az ország délkeleti részén, Bács-Kiskun, Békés, Csongrád, illetve Pest megye déli részében mintegy 775 ezer fogyasztót lát el árammal.

A társaság különös figyelmet fordít az elosztási területén található nagyvárosok fejlődésére, ezért például Kecskeméten, Békéscsabán, Hódmezővásárhelyen és Szegeden a hálózatbővítések mellett jelentős közvilágítás-fejlesztésre és -bővítésre is készülnek.