Változás jön az M2-n

Módosul január elsejétől az M2 gyerekcsatorna adáskezdése - közölte az M2 szombaton az MTI-vel.
Szabó Zsuzsanna, 2017. december 30. szombat, 17:30
Fotó: Stocksnap

Az M2 vezetősége a korán ébredő gyermekekre is gondol, így mostantól az ő álmuk is valóra válik - fogalmaztak az MTI szerint. Magyarország egyetlen reklám- és erőszakmentes gyermek- és szülőbarát csatornája ezentúl hajnali öttől fél hatig klasszikus magyar animációs sorozatokkal várja a kicsiket és a nagyokat egyaránt.

Az M2 csatorna műsorán továbbra is mesefilmek, valamint animációs és ismeretterjesztő sorozatok tekinthetőek meg, mint például a Magyar népmesék, a Kukori és Kotkoda, a Töf-töf elefánt, a Hetedhét kaland, a Misi Mókus kalandjai, az Állatkerti sétány 64., a Kippkopp a fűben, az Aladdin, a Grimm mesék, a Mickey egér játszótere, a Manó Benő és Lili hercegnő apró királysága, a Chuggington pályaudvar - IV. évad vagy a Bob, a mester.

Az M2 Petőfi TV műsorsávja ennek megfelelően minden este negyed kilenckor kezdődik, továbbra is "fiatalos tartalommal", sorozatokkal és koncertekkel várja nézőit, egészen hajnali öt óráig.

A csatorna a #Sohavégetnemérős című alkotással köszönti az újévet. A Wellhello slágerei által inspirált, a huszonévesek életérzését, gondolkodását bemutató zenés játékfilmet január elsején este fél tíztől tűzi műsorára az M2 Petőfi TV - ismertetik a közleményben. (Januártól nevet vált Andy Vajna tévécsatornája)

Címlapkép forrása: Stocksnap

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

tarosPifta, 2017.12.31 12:40

Jó lenne, ha a televízióktól kirúgnák a nembeszélni magyar szinkronosokat, meg azokat a barmokat, akik nem tudnak helyesen beszélni.
Új divat lett a CS helyett TY-t használni, helytelenül.
Például felszólító módban az egyik filmben épp most: az újságíró főnök az újságírónak: a maga dolga az, hogy hogy tudósíTTYON.
Nem bazmeg, a tudósítson kimondva az tudósíccson, nem pedig tudósíttyon.
És így tovább. Van csa bazmeg, csak nem tanultál meg magyarul. Vagy túljátszod az eszed.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html