Változások a Mediaworks menedzsmentjében

A Mediaworks Hungary Zrt. összevonja és új irányítás alá helyezi az értékesítés és marketing, valamint a hr és pr egységeit, illetve külön divíziót hoz létre a társaság megyei portfóliójának.
Napi.hu, 2015. szeptember 1. kedd, 10:23
Fotó: Napi.hu

Szeptember 1-től a Mediaworks menedzsmentje értékesítési és marketing igazgatónak Door Tamást, humánerőforrás és pr igazgatónak Kálmán Erikát (a BorsodChem Zrt. egykori vezérigazgató helyettesét, kommunikációs vezetőjét, a Mediaworks igazgatósági tagját), míg a megyei napilapok üzletág igazgatójának Póré Lászlót, az Új Dunántúli Napló és a Tolnai Népújság főszerkesztő-kiadóvezetőjét nevezte ki.

Door Tamás 2000-2007 között dolgozott az InfoRádiónál értékesítői, majd kereskedelmi és marketingigazgatói pozícióban, 2008. januártól a CompLex Kiadó Kft.-nél hirdetési üzletág menedzserként, 2008-2010-ben a Rádió Értékesítő Kft. ügyvezetője volt, 2010. márciustól újra az InfoRádió értékesítési osztályán dolgozott, majd 2011. júliustól a Juventus Rádió kereskedelmi igazgatójaként, 2013. januártól 2015. júniusig pedig a Juventus Rádió vezérigazgatójaként tevékenykedett.

A Mediaworks új vezetésének feladata a cégcsoport küszöbönálló üzleti és szervezeti fúziójának megvalósítása, valamint a hatékonyabb működés kialakítása, amelyhez az újonnan kinevezett vezetők jelentős szakmai és vezetői tapasztalattal járulnak hozzá - jelentette be a cég.

A változásoktól gyorsabb és rugalmasabb folyamatokat várunk - mondta Rónai Balázs, a Mediaworks vezérigazgatója (a Napi.hu volt ügyvezetője).

Az átalakítással egy időben távozik a vállalattól Miczinkó Katalin értékesítési és Mátrai Martina hr-igazgató.

HOZZÁSZÓLÁSOK