Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Szeptember 1-től a Mediaworks menedzsmentje értékesítési és marketing igazgatónak Door Tamást, humánerőforrás és pr igazgatónak Kálmán Erikát (a BorsodChem Zrt. egykori vezérigazgató helyettesét, kommunikációs vezetőjét, a Mediaworks igazgatósági tagját), míg a megyei napilapok üzletág igazgatójának Póré Lászlót, az Új Dunántúli Napló és a Tolnai Népújság főszerkesztő-kiadóvezetőjét nevezte ki.

Door Tamás 2000-2007 között dolgozott az InfoRádiónál értékesítői, majd kereskedelmi és marketingigazgatói pozícióban, 2008. januártól a CompLex Kiadó Kft.-nél hirdetési üzletág menedzserként, 2008-2010-ben a Rádió Értékesítő Kft. ügyvezetője volt, 2010. márciustól újra az InfoRádió értékesítési osztályán dolgozott, majd 2011. júliustól a Juventus Rádió kereskedelmi igazgatójaként, 2013. januártól 2015. júniusig pedig a Juventus Rádió vezérigazgatójaként tevékenykedett.

A Mediaworks új vezetésének feladata a cégcsoport küszöbönálló üzleti és szervezeti fúziójának megvalósítása, valamint a hatékonyabb működés kialakítása, amelyhez az újonnan kinevezett vezetők jelentős szakmai és vezetői tapasztalattal járulnak hozzá - jelentette be a cég.

A változásoktól gyorsabb és rugalmasabb folyamatokat várunk - mondta Rónai Balázs, a Mediaworks vezérigazgatója (a Napi.hu volt ügyvezetője).

Az átalakítással egy időben távozik a vállalattól Miczinkó Katalin értékesítési és Mátrai Martina hr-igazgató.