Változások az FHB-nál

Új igazgatósági és felügyelő bizottsági tagokat választottak, egyben visszahívták a vezető testületek eddigi tisztségviselőit az FHB Bank Zrt. részvényesei.
Napi.hu, 2016. december 23. péntek, 10:34
Fotó: Napi.hu

Az FHB Bank Zrt. részvényesei a 2016. december 22. napján megtartott közgyűlésen belső igazgatósági tagnak választották Oláh Mártont (FHB) és Takács Zoltánt (FHB), illetőleg a közgyűlés döntése értelmében az igazgatóság külső tagja lett Sebestyén István (Fókusz Takarékszövetkezet), Szabó Levente (Takarékbank), Králik Katalin (Centrál Takarék), Martzy Antal (Takarékbank) és Majláth Zsolt László (Magyar Posta).

A közgyűlés döntése alapján az FHB Bank Zrt. új felügyelő bizottsága: Illés Zoltán (Magyar Posta), Hofer Noémi (Magyar Posta), Dr. Landgraf Erik (FHB), Dr. Szabó Boldizsár (Takarékbank), illetőleg Koltainé Nádházi Ágnes (FHB), Dobainé Galambfalvi Tünde (FHB) és Béres Erika (FHB).

Az FHB Bank Zrt. új igazgatósági és felügyelő bizottsági tagjainak megbízatása a Magyar Nemzeti Bank engedélyének kézhezvételével hatályosul, melyet követően a testületek az alakuló ülésükön fogják a tagjaik közül megválasztani az igazgatóság és a felügyelő bizottság elnökeit.

HOZZÁSZÓLÁSOK