Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A "Mobil" szó törlésével 2019. október 1-től a vállalat új neve hivatalosan Vodafone Magyarország Távközlési Zártkörűen Működő Részvénytársaság, a szolgáltató rövid cégneve, a Vodafone Magyarország Zrt. nem változik. A társaság cégjegyzékszáma, adószáma, bankszámla száma, székhely és számlaküldési címe, valamint egyéb céges adatai szintén változatlanok maradnak - közölte a Vodafone Magyarország.

A Vodafone Magyarország augusztus elsején lett a UPC Magyarország 100 százalékos tulajdonosa, ami következtében a két vállalat közösen bővíti gigabitképes szolgáltatásait és fejleszti mobil- és vezetékes hálózatait. Az akvizíciónak köszönhetően a Vodafone Magyarország immár országos szinten tudja nyújtani lakossági és vállalati ügyfelei számára is a konvergens szolgáltatások teljes spektrumát, beleértve a mobil, a vezetékes szélessávú és televíziós szolgáltatásokat.

Nagyvállalati ügyfeleinek a Vodafone Magyarország már 2016 óta nyújt üzleti konvergens szolgáltatásokat, ezen a területen a telekommunikációs vállalat új innovációkat és fejlesztéseket ígér.

A közlemény szerint a Vodafone és a UPC egyelőre különálló vállalatként működnek tovább, az ügyfeleket változatlanul az eddig megszokott ügyfélszolgálati csatornákon szolgálják ki.

A UPC márka várhatóan jövő áprilistól szűnik meg, ezt követően a Vodafone saját márkája alatt értékesíti mobil- és vezetékes szolgáltatásait. Az ügyfelek az őket érintő ajánlatokról, kedvezményekről, és a UPC márka megszűnésével kapcsolatos információkról az erre a célra létrehozott oldalon, illetve a UPC vagy Vodafone üzletekben érdeklődhetnek.