Vasárnapi nyitva tartás: adatbázis készül az üzletekről

Ingyenes webes adatbázis készül a vasárnap is nyitva tartó üzletekről.
MTI-Eco, 2015. január 29. csütörtök, 19:06
Fotó: Napi.hu

A magyar tulajdonú és központú navigációs tartalomszolgáltató, a NPMobileComm-NaviPro csoport húszezer magyarországi kereskedelmi és idegenforgalmi partnere bevonásával elindította a VasarnapiNyitvatartas.hu vásárlói adatszolgáltató rendszert - tájékoztatott a társaság csütörtökön. A rendszer díjmentesen segíti a vásárlókat az erre a célra külön létrehozott webtérképes keresővel és mobilalkalmazásokkal.

Nem csak a vásárlók számíthatnak a rendszerre a közelükben lévő, nyitva tartó kisvállalkozói üzletek könnyű megtalálásában, a fejlesztő cég a legkisebb bolt számára is elérhető feltételekkel teszi lehetővé a legteljesebb körű megjelenést - közölték.

A naprakész rendszer a vásárláson túl a kikapcsolódást is szolgálja, információt ad a felhasználó közelében lévő hazai turisztikai célpontokról, helyi látnivalókról, eseményekről, de távolabbi célok keresése és azok információja is elérhető.

A csatlakozni kívánó vállalkozások jelentkezését február 27-éig várják.

A szolgáltatás március 1-jén indul, akkorra válnak elérhetővé az érintett üzletek és turisztikai célpontok információi, valamint a mobilalkalmazások is ettől az időponttól lesznek letölthetőek.

A törvény március 15-i hatályba lépéséig a vásárlók tesztelhetik a rendszert, illetve még a változások előtt tájékozódhatnak a törvény részleteiről és az elérhető boltokról - áll a közleményben.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

kabeba, 2015.01.29 20:23

Megtaláltuk mi állhat a vasárnapi zárva tartás mögött! Talán egy elrontott pláza építésze? Persze azért találgatok, mert semmi más logika és haszon nincs benne!
http://kovacsbelaabacsi.blog.hu/2015/01/29/epiteszmester
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html