Vasárnapi zárva tartás? Ezt lépték a boltok!

Jön a hosszú hétvége, ám annak sem kell aggódnia, aki nem vásárolt még be, mivel rengeteg lehetősége lesz még nagybevásárolni.
Napi.hu, 2015. augusztus 19. szerda, 15:41
Fotó: Napi.hu

A négynapos hétvége első napján, augusztus 20-án ugyan viszonylag kevés lehetőségünk lesz, hiszen a nemzeti ünnep miatt legfeljebb néhány kisebb bolt, vagy benzinkút marad nyitva.

Pénteken azonban már szombati munkarend szerint tartanak nyitva a boltok, ahogy szombaton sem lesz meglepetés, hiszen ekkor is a szombati nyitva tartás lesz érvényben. Ugyanakkor a pénzcentrum.hu arra hívta fel a figyelmet, hogy lehetnek olyan kisboltok, szaküzletek, amelyek nem nyitnak ki a hétvégén.

Ez lesz vasárnap

A hét utolsó napján ismét a vasárnapi zárva tartás lesz az úr, ám ahogy minden hétvégén, most is találni olyan boltokat, amelyek nyitva tartanak - ezeket a mindenar.hu szedte össze.

Elsőként jöjjön egy rossz hír a Lidl-rajongóknak: amíg az elmúlt hetekben akár 8 üzletük is nyitva maradt, addig most csak négy egység várja a látogatókat. Egyik sem budapesti, így Lidl-ben a gyomaendrődiek, a soproniak, a szerencsiek és az Újfehértón lakók vásárolhatnak.

Nem aprózza el viszont a lehetőségeket a Spar, 23 boltjuk is nyitva tart. Ebből öt fővárosi, de a nagyobb vidéki városok szinte mindegyikében is találkozhatunk Sparral.

A CBA, ahogy eddig sem, most sem aprózza el, nem kevesebb, mint 11 budapesti egységük nyitja meg kapuit a hét utolsó napján, de Balatonakalin is elérhetőek lesznek. A Coop-hálózatnak is rengeteg üzlete nyitva lesz vasárnap, de azt, hogy pontosan melyek ezek, a boltlánc nem közli a honlapján. Nem úgy a Reál, amely 5 budapesti, 2 siófoki, 1-1 győri és békéscsabai bolttal várja a vásárolni vágyókat.

Érdemes feljegyezni azt is, hogy az OMV-kutakon lévő Spar Expresszekhez hasonlóan két Shell-kúton elérhető lesz a Tesco két üzlete, valamint több mint tíz Mol-kúton nyitva lesznek a Fresh Cornerek.

A vasárnap is elérhető boltok teljes listája ide kattintva érhető el.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

mirko, 2015.08.19 16:54

Beleszólnak abba, hogy mikor vásárolhatunk, megmondják azt is hogyan öltözködjünk(pedagógus). Mi jöhet még?

Aszódjál meg Kádéenpé külön......t
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

Manolo, 2015.08.19 16:07

@ezusthaju:

Milyen betegségről,az ország állampolgárainak nagy részét tönkre tevő farokpártról is beszélünk?

Keresztény?NEM.
Demokrata?NEM.
Nép?NEM:
Párt?MAXIMUM.

Egy büdös,köcsög népellenes képződmény,tele a Tízparancsolatot sorozatosan és folytatólagosan megszegő politikussal.

A pokolban fognak égni.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

ezusthaju, 2015.08.19 15:46

Ezzel az egész KDNP-s örülettel csak a kereskedelmi dolgozók és a vásárlók csesztek rá. Az egyik túlórázhat mint az állat a másik pedig állhat sorba órákit mint az előző.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html