Vége az Andrássy úti luxusáruháznak - lehúzzák a rolót

Kétéves működés után július 31-én bezár az Andrássy úti Il Bacio di Stile nevű luxusáruház, közölte a tulajdonos, a pornómilliárdos Gattyán György cége – számol be az Index.
Napi.hu, 2015. június 29. hétfő, 20:56
Fotó: Napi.hu

A Docler csoport közleménye szerint Gattyán nem finanszírozza tovább a veszteségesen üzemelő áruházat. A veszteségesség okaként az Andrássy út megcsappant turistaforgalmát és a költséges üzemeltetést említi. (A Napi.hu már januárban írt az esetleges bezárásról, igaz, akkor még januári végi zárásról szóltak a pletykák.)

Az áruházban nagyjából százan dolgoztak. A közlemény szerint a csoportos létszámleépítésről a cég tájékoztatta a munkaügyi hivatalt, és több tucatnyi dolgozót tovább foglalkoztatnak majd a Docler csoport más cégei.

A beruházásra az elmúlt hét évben 18 milliárd forintot költött Gattyán. A többségi tulajdonos és az áruház ügyvezetése egyelőre nem döntött a műemlékvédelmi oltalom alatt álló épület jövőjéről.

Az Il Bacio di Stile a bezárásig hátra lévő egy hónapban kiárusítja a készleteit, a luxustermékeket akár 80 százalékos leértékeléssel fogják árulni - olvasható az Indexen.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

TrombiJoe, 2015.06.30 11:54

Biztos sokat segített a NAV akció is rajta... Hiába, ha nem tejel a tulaj, copat a narancs. De ahhoz meg hozzászokhatott, abból lett a vagyon.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html