Végrehajtás került Vajna Tímea fánkozójának harmadára

Gomez Norbert tulajdonrészét a Mr. Funk Vendéglátó Kft-ben egy osztrák pénzintézet, az Oberbank AG foglalta le egy 104 ezer eurós kölcsön miatt indult végrehajtás ügyében - írta az Átlátszó.hu.
Napi.hu, 2016. november 30. szerda, 13:43
Fotó: Napi.hu

November 24-én egy ausztriai pénzintézet, az Oberbank AG lefoglalta Gomez Norbert tulajdonrészét a Mr. Funk Vendéglátó Kft.-ben. A cégbírósági dokumentumok szerint a lefoglalás oka egy 104 380 eurós (nagyjából 31 millió forintos) kölcsön miatt indult végrehajtási ügy - írta a portál.

A Mr. Funk Vendéglátó Kft. többségi tulajdonosa a Beauty Enterprises Hungary Kft.-n keresztül Vajna Tímea és férje, Andy Vajna filmügyi kormánybiztos. A Vajna-házaspár tulajdonában lévő Beauty Enterprises Hungary Kft. és Gomez Norbert 2015 végén hozta létre a Mr. Funk Kft.-t, amely a a Mr. Funk Donut Bagel fánk- és bagelboltot működteti az V. kerületi Arany János

A 3 millió forinttal Mr. Funk Kft. jegyzett tőkéjét idén nyáron emelték fel 300 ezer forinttal, néhány nappal ezelőtt pedig a Velvet mutatta be, hogy a cég tőketartalékát 40 millió forinttal emelte meg a többségi tulajdonos Beauty Enterprises Hungary Kft., amely a Miss Universe Hungary szépségverseny szervezője.

(A fenti képünk illusztráció.)

HOZZÁSZÓLÁSOK