Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Mire költené, ha egy nagyobb összegű kártérítést ítélnének meg önnek? - többek között e kérdést tette fel a veronai buszbalesetben az egyik, a testvérét elveszítő tinédzsernek a biztosítótársaság szakértője - mesélte a neve elhallgatását kérő érintett szülő.

Ehhez hasonló ízléstelen kérdésekkel bombáztak többünket. Elfogadhatatlannak tartjuk, hogy ilyen "tesztre" egyáltalán sor kerülhet. Ez bőven túllépi a jó ízlés határát! - háborgott a családtag a Blikknek.

A jelek szerint a Groupama biztosító szinte minden lehetőséget kihasznál, hogy minimalizálja az áldozatok hozzátartozóinak a kifizetést. Az érintettek egy része ezért Olaszországban keres jogorvoslatot.

A bulvárlap tudósítása szerint a  tragédiában érintettektől a biztosító korábban pszichológiai szakvéleményt kért. Ezt a gyászolók az ügyvédjük által kiválasztott szakértő segítségével csináltatták meg, majd csatolták a kártérítési igényük benyújtásakor.

A Groupama a Blikknek írt válaszában a biztosítási titokra tekintettel nem ad választ a kérdésekre. Az olaszországi Verona közelében 2017. január 20-án éjjel szenvedett balesetet a Szinyei Merse Pál Gimnázium tanulóinak busza. A szerencsétlenségben tizenheten meghaltak, huszonhatan megsérültek.