Veszprémben terjeszkedik a Penny Market

A Penny Market Veszprémben nyitotta meg harmadik logisztikai központját, amely a nyugat-magyarországi üzleteket szolgálja ki, jelentősen növelve az eddigi kapacitást.
Dzindzisz Sztefan, 2017. október 17. kedd, 10:55
Fotó: Napi.hu

A zöldmezős beruházásként 9 milliárd forintból létrejött 26 500 négyzetméteres, 15 ezer raklap kapacitású komplexum 150 munkahelyet hoz létre - közölte a megnyitó ünnepségen Jens-Thilo Kriegeraz élelmiszer üzletlánc ügyvezetője.

Az Alsónémediben és Karcagon működő logisztikai központok mellett a veszprémi tovább növeli a cég csarnokkapacitását és rugalmasságát, így vevőit és üzleteit gyorsabban képes ellátni - írja az MTI. (A Penny Market a Fradit támogatja.)

Silke Janz ügyvezető közölte, hogy a veszprémi központ 59 boltot lát majd el áruval, mely a cég teljes logisztikai kapacitásának 28 százaléka.
Hozzátette: kiemelten kezelik a veszprémi központban is a dolgozók képzését, továbbképzését.

Forrás: Penny Market

A Penny Market Kft. a német REWE csoport tagja, Magyarországon 1996 óta van jelen, országszerte 208 üzlettel, a munkatársak száma meghaladja a 3 ezer főt - fűzte hozzá az ügyvezető.

A nyilvános cégadatok szerint a társaság értékesítésből származó nettó árbevétele 2016-ban meghaladta a 190 milliárd forintot az előző évi 178 milliárd forintos forgalom után. Az adózás utáni eredmény tavaly 488 millió forint volt, míg egy évvel korábban 2 milliárd forintot tett ki.

(Képünk illusztráció:)

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

laci_52, 2017.10.17 11:08

Ezek szerint nem adja fel a Penny. Pedig a Lidl és az Aldi nagyon komoly konkurrenciát jelentenek.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html