Vezércsere a Libri élén

Szombathelyi Péter vette át augusztus 1-jétől a Libri Könyvkereskedelmi Kft. irányítását - közölte a társaság az MTI-vel pénteken.
NAPI Online, 2006. augusztus 4. péntek, 13:05
Fotó:

A közlemény szerint az ország egyik piacvezető könyvkereskedelmi vállalatának új ügyvezető igazgatója ezt megelőzően 10 évig a Fotex-Ofotért Kft. második ügyvezető igazgatója volt.

A szakember nevéhez fűződik többek között a Vision Express márka magyarországi felépítése. A Fotex-Ofotért megbízásából Szombathelyi Péter az elmúlt két évben Csehországban és Lengyelországban a cég kiskereskedelmi hálózatának külföldi fejlesztését irányította. Tevékenysége nyomán a cseh és lengyel piacon a vállalat üzleteinek száma 18-ról 28-ra emelkedett.

A Libri új ügyvezető igazgatója folytatja az elődje által megkezdett és az elmúlt években látványos sikereket eredményező stratégiát, amelyre a vállalat értékesítési hálózatának intenzív fejlesztése és a kereskedelmi szolgáltatások színvonalának emelése volt jellemző - áll a közleményben.

A vállalat közlése szerint a Capital Zrt. tulajdonában lévő társaság teljes forgalma 8,5 milliárd forint volt 2005-ben, a 2004-ben elért 7,1 milliárd forint után.

HOZZÁSZÓLÁSOK