Vezért cserélt az OMV Hungária

Balogh Tibor személyében új ügyvezető igazgató vette át június elejétől az OMV Hungária Kft. irányítását és a magyar piacért felelős töltőállomás-üzletág igazgatói posztját.
Napi.hu, 2016. június 2. csütörtök, 12:07
Fotó: Napi.hu

Az 50 éves, 25 éves olajipari múlttal rendelkező szakember 17 éve csatlakozott az OMV magyarországi szervezetéhez. A műszaki végzettségű, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi egyetemen MBA-diplomát is szerzett Balogh korábban maga is dolgozott benzinkúton, majd a BP területi vezetőjeként tevékenykedett, később pedig hasonló feladatkörrel csatlakozott az OMV Hungáriához 1999-ben.

Az új ügyvezető az elmúlt több mint másfél évtizedben számos vezető pozíciót töltött be a vállalatnál, 2013 óta igazgatóként az értékesítési és üzemanyag-árazási területét irányította, illetve cégvezetőként az ügyvezető helyetteseként is tevékenykedett. Balogh emellett a legnagyobb hazai töltőállomás-márkákat tömörítő szakmai szervezet, a Magyar Ásványolaj Szövetség alelnöke.

A poszton a magyar szakember az osztrák Wilfried Geppet váltja, aki az anyacég ausztriai kiskereskedelmi üzletágát vezeti a jövőben.

HOZZÁSZÓLÁSOK