Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A tájékoztatás szerint Magyarország legnagyobb intermodális konténerterminálja, a Rail Cargo Terminal - BILK új vezérigazgatója Czöndör Attila lett, a 45 éves jogi közgazdász Lippai Viktort váltja, aki négy évig töltötte be ezt a pozíciót.

Lippai Viktort a Rail Cargo Operator - Hungaria ügyvezető igazgatójának nevezték ki, és fontos szerepet vállal a konténerforgalom kiemelkedő minőségű biztosításában - írják a közleményben.

Czöndör Attila 14 éve dolgozik különböző pénzügyi vezetői beosztásokban a vállalatcsoportnál, vasúti karrierjét a MÁV Cargo Zrt.-nél, a befektetői kapcsolatokért felelős vezetőként kezdte. Lippai Viktor abban az időszakban vette át a Rail Cargo Terminal - BILK irányítását, amelyben ugrásszerűen emelkedett a Magyarországra irányuló kínai konténerforgalom, bővült a terminál kapacitása, a vezetésével végrehajtott fejlesztések révén pedig korszerűsödött gépparkja, az alkalmazott technológia. Az általa irányított digitalizációs programok révén jelentősen javult az ügyfélkiszolgálás színvonala.