Vezetőcserék az MFB-nél

Négy vezérigazgató-helyettes munkaviszonyát is megszüntették közös megegyezéssel az MFB-nél, a helyükre egyelőre két új vezetőt neveztek ki. Bernáth Tamás a vezérigazgatói mellett az igazgatósági elnöki pozíciót is megkapta - írja a Portfolio.hu.
portfolio.hu, 2016. november 18. péntek, 18:12
Fotó: Napi.hu

A társaság élére nemrég a BNP Paribas Cardiftól érkezett Bernáth Tamás vezérigazgatót a bank igazgatósága megválasztotta az igazgatóság elnökének is, így november 15-től elnök-vezérigazgatóként irányítja a hitelintézetet - közölte a társaság.

Négy vezérigazgató-helyettes munkaviszonya is közös megegyezéssel megszűnik: Pap Gyula operációs vezérigazgató-helyettesé november 16-ával, Bertalan Sándor üzleti vezérigazgató-helyettesé és Móczár Sándor pénzügyi vezérigazgató-helyettesé november 18-ai hatállyal, míg Kovács Zsolt befektetési vezérigazgató-helyettesé november 27-ei hatállyal.

November 19-től Lélfai Koppány Tibor az Üzleti Divízióért felelős vezérigazgató-helyettes, november 28-tól pedig Simon Katalin a Befektetési Divíziót irányító vezérigazgató-helyettes.

HOZZÁSZÓLÁSOK