Vezetőváltás a Fundamenta élén

December 31-én nyugdíjba vonul Gergely Károly, aki a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. alapítása óta töltötte be a társaság elnök-vezérigazgatói pozícióját. Tátrai Bernadett lesz a lakás-takarékpénztár új elnök-vezérigazgatója 2017 első napjától - adta hírül a társaság.
Napi.hu, 2016. december 14. szerda, 16:35
Fotó: Napi.hu

Az 44 éves új elnök-vezérigazgató 2007-től 2016 áprilisáig az UniCredit lakossági üzletágának vezetőjeként, illetve vezérigazgató-helyetteseként tevékenykedett. Korábban 1998-tól volt az Erste Bank értékesítési menedzsere, majd 2000-ben a lakossági termékfejlesztés vezetőjének nevezték ki, senior program menedzserként irányította a Postabank integrációját, 2004-től a lakossági üzletfejlesztés vezetője, majd két évig pedig a lakossági üzletágért felelős igazgatósági tagként látta el vezetői feladatait.

Tátrai az egykori Fundamenta Magyar-Német Lakás-takarékpénztár munkatársaként részt vett a lakástakarék-rendszer hazai bevezetésében is.

A lakástakarék közgyűlése Morafcsik László értékesítési és marketing igazgatót, az igazgatóság tagját, általános vezérigazgató-helyettessé nevezte ki.

HOZZÁSZÓLÁSOK