Vezetőváltás a Telenornál

A Telenor Magyarország vállalatfejlesztési vezérigazgatóját, Ole Bjorn Sjulstadot a Telenor Bulgária vezérigazgatójának nevezték ki augusztus 1-jétől - adta hírül a cég.
Domokos László, 2017. július 25. kedd, 10:59
Fotó: Napi.hu

Pozícióját Christian Wulff Sondergaard veszi át Magyarországon, aki jelenleg a Telenor Csoport európai és szabályozási ügyekért felelős vezetője Brüsszelben.

A dán származású felső vezető jelentős tapasztalattal rendelkezik a vállalati kommunikáció, valamint a vállalati kapcsolatok területén. Sondergaard mostanáig Brüsszelben dolgozott, ahol a Telenor Csoport európai és szabályozási ügyekért felelős alelnöki pozícióját töltötte be. Ezt megelőzően a dániai lányvállalatnál a vállalati kommunikáció, illetve a külső vállalati ügyek vezetője volt.

Korábbi munkahelyei között megtalálható a dán parlament és a washingtoni dán nagykövetség is, emellett Dánia egyik vezető kommunikációs ügynökségének ügyvezetőjeként is tevékenykedett. Sondergaard 2017 februárja óta a Telenor Magyarország igazgatótanácsának tagja. A szakember Dániában született és a koppenhágai egyetem politikatudományi szakán szerzett diplomát.

HOZZÁSZÓLÁSOK