Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A Magyar Honvédség tűzszerészei szombaton emelik ki és hatástalanítják a Duna budafoki szakaszán megtalált két robbanótestet. A rendőrség a művelet idejére 1 kilométeres körben kiüríti a városrészt és lezárja a 6-os számú főutat. A vonatközlekedés 23-án, szombaton várhatóan 10 és 16 óra között szünetel a Kelenföld és Érd alsó közötti vonalszakaszon - közölte a MÁV.

Szombaton 10 óra előtt a Déli pályaudvarról, illetve Kőbánya-Kispestről induló és oda érkező vonatok menetrend szerint, teljes útvonalukon járnak.

A Székesfehérvárról Kőbánya-Kispestre 10:31-kor érkező G43-as gyorsított vonat, a Dunaújvárosból a Déli pályaudvarra 10:19-kor érkező S42-es személyvonat, illetve a Nagykanizsáról ugyancsak a Délibe 10:24-kor érkező gyorsvonat is közlekedik még.

A Déli pályaudvarról a menetrend szerint 10:10-kor induló Z30-as jelzésű vonat korábban, 9:50-kor indul és teljes útvonalán módosított menetrend szerint halad.

Szombaton 10 órától a rendőrségi zárás miatt nem közlekednek a vonatok Kelenföld és Érd alsó között, ezen a szakaszon pótlóbuszok szállítják az utasokat.

A Kőbánya-Kispestről menetrend szerint 9:57-kor induló S36-os vonat csak Kelenföldig megy, ezt követően a többi S36-os jelzésű vonat is csak Kelenföldig közlekedik.

A menetrendi korlátozások várhatóan szombat délután négy óráig lesznek érvényben, az időpont a hatósági zárás függvényében módosulhat - közölte a vasúttársaság.