Zenei szolgáltatást indít a Telenor

Holnaptól 18 millió kiváló minőségű zeneszámot kínál a Telenor; a cég abban bízik, hogy egy éven belül több tízezren használják majd az új szolgáltatást.
Diószegi József, 2012. szeptember 3. hétfő, 18:15
Fotó: Napi.hu

Keddtől zenei szolgáltatást indít a Telenor - jelentette be a társaság. A Deezerrel együttműködésben most induló zenei szolgáltatással az előfizetők az interneten keresztül több mint 18 millió kiváló minőségű, mobiltelefonon, táblagépen vagy akár számítógépen is hallgatható zeneszámhoz férnek hozzá.

A mobil zeneszolgáltatás nemzetközi szinten dinamikusan növekvő piac és Magyarországon is az igények ugrásszerű növekedésére számít a társaság, valamint arra, hogy egy éven belül több tízezer ügyfelük használja majd ezt a szolgáltatást. A zeneszolgáltatást további hasonló szolgáltatások követik majd a közeljövőben - mondta Christopher Laska, a Telenor Magyarország vezérigazgatója.

A Deezerrel bízik abban, hogy a helyi tartalmakat és saját, népszerű válogatásaikat a magyar közönség is szívesen fogadja majd - mondta Axel Dauchez, a Deezer vezérigazgatója.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

USE, 2012.09.03 18:28

Megelégednék azzal, ha a Telenor az előfizetési szerződésben vállalt internet sebességet szolgáltatja legalább feleakkorát amit ígért. Már az zene lenne füleimnek. Köszönöm!
Esetleg minden egyes leszerelt vagy nem karbantartott átjátszó állomásukról a IX. Szimfóniát adják?
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html