BUX
38240

Zuhanó forint, autók és szex

Rövid összegzéssel köszöntjük a kampánycsendet: a NAPI Online-on az év első negyedében a szex, a forint, az autók és a politika vonzotta a legtöbb olvasót. Hogy pontosan melyik cikkekre kattintottak a legtöbben, az alábbiakból kiderül.

NAPI Online, 2006. április 21. péntek, 23:00

Az év első hónapjában az internetes szexszolgáltatással foglalkozó írásunkra voltak a legtöbben kíváncsiak a NAPI Online olvasói közül. Nagy érdeklődést váltott ki az új Suzuki és Skoda modellekről szóló cikkünk, illetve a benzinár emelkedését beharangozó rövid hír is. Egy, az olasz miniszterelnök elleni perrel kapcsolatban Magyarországon is körülnéztünk, ám e cikket a kampánycsend miatt inkább most nem linkeljük be. Hasonlóan teszünk egy választási esélylatolgató írással is, pedig annak idején az is benne volt a januári top 5-ben.


Februárban egy hazai táncos-komikus hír vitte a pálmát (igen, ezt sem linkeljük), az ezüstérmet egy tőzsdei beszámoló kapta, a harmadik helyre a közszférában dolgozók jövőjével foglalkozó dolgozat került (most link nélkül, persze). Negyedik lett egy áfás, ötödik pedig egy autólopós cikk.


A tavasz első hónapjában egy befektetési tanácsadó jellegű írás lett a legnézettebb (ami érintőlegesen foglalkozott a politikával is, vagyis most link nélkül marad), majd a hazai népesedés borús kilátásaival foglalkozó cikk következett. Márciusra is jutott egy toplistás autós körkép, ahol a 2,5 millió forint alatti kategóriát térképeztük fel. Egy gazdasági-politikai adok-kapok is sok olvasó kíváncsiságát keltette fel,  a nyílászárócsere-pályázatokkal foglalkozó dolgozat pedig sikeresen jósolta meg, hogy a rendelkezésre álló keret hamarosan kimerül.


Ez volt hát az első három hónap, köszönjük a figyelmet.