A svéd együttes Voyage című albuma, amely 40 éve az első ABBA "lemez", amire új dalok kerültek, a megjelenése utáni héten a brit toplista élére került. Az új album az ABBA 9. stúdióalbuma, igaz, az ezt megelőzően kiadott The Visitors (1981) óta több generációnyi idő telt el a popzene történelmében is. 

A Voyage azonban bődületes sikerrel startolt az eladási statisztikákban:  négy éve nem volt példa arra, hogy popzenei album ilyen rövid idő alatt több mint kétszázezer példányban keljen el. - Nagyon boldogok vagyunk, hogy rajongóinknak látszólag ugyanúgy tetszik az új album, ahogyan mi élveztük az elkészítését - közölte az együttes a brit slágerlisták összeállításával foglalkozó szervezettel.

Egy másik rekordot is megdöntött a Voyage: az elmúlt nyolc évben ez lett egyetlen együttes legtöbb példányban eladott albuma. Hasonlót legutóbb a One Direction fiúbanda Midnight Memories című albuma produkált. Az ABBA, Ed Sheeran és a One Direction mellett csupán Adele 25 című albuma volt képes elérni egí hét alatt a kétszázezres példányszámot - az elmúlt 10 évben. 

De lehet ezt még fokozni: a Voyage jelenleg az évszázad legnagyobb példányban eladott vinylje is lett. Nem is igazán meglepő, hogy mindezt máris igyekszik anyagilag is kiaknázni az együttes, illetve a kiadói stáb.

Németországban is rekordot ért el a Voyage, több mint kétszázezres eladott példányával a slágerlista élére került a GfK Entertainment pénteki közlése szerint. Az albumból többet adtak el, mint a német toplistán szereplő 100 albumból együttesen.