Egy szupergazdag család házaspárt keres a számos ingatlana körül végzendő házi munkák és egyéb feladatok ellátására - írja az Independent. Az álláshirdetés a londoni Polo & Tweed fórumon jelent meg azzal, hogy a "tapasztalt hazai párnak" 90 ezer fontos (több mint 37 millió forint) fizetést ajánlanak. A négytagú extragazdag család Nápoly, Florida és a Bahamák között osztja meg idejét.

Az állást megpályázóknak teljes egészségügyi ellátást, autót és személyes elhelyezést ajánlanak mindhárom ingatlanban. Azt várják, hogy a munkakörükbe illő feladatokhoz azzal a hozzáállással viszonyuljanak, hogy "meg tudjuk csinálni". Legyenek magabiztosak, diszkrétek, profik, jó természetűek és persze jól mutassanak.

Az új dolgozók feladatai közé tartozik, a házak rendben tartása, a napi takarítás és mosás, akárcsak kisebb megbízások teljesítése vagy a család vendégeinek fuvarozása a repülőtérről az otthonokba. Ahogy írják a munkaadó család barátságos és laza, de szereti, ha a házaik a lehető legnagyobb rendben vannak. A munkaidő hétfőtől péntekig reggel nyolctól öt óráig tart. Azt nem írja az álláshirdetés, hogy mi lesz a rend, ha a sok feladat ellátása nem fér bele ebbe az időkeretbe.