Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A szépségversenyeket gyakran bírálják azért, mert a résztvevők fizikai megjelenésére koncentrálnak egyéb képességeik helyett. Az olyan teremtményeknél, amelyeket általában tejük és húsuk alapján bírálnak el nem merülhet fel kétség afelől, hogy mást is fel tudnak mutatni, mint szépségüket. Ami azt illeti, az utóbbit nem is szokták csillogtatni - vezeti fel a Moscow Times a szibériai szarvasmarha-szépségversenyről szóló cikkét.

A jelentős megmérettetésen az oroszországi Jakutföldön élő tehenek és bikák indulhatnak, akik részvételével immáron a második éves szépségversenyt tartották a napokban. Az eseményt egy a népi hagyományokat ápoló központ szerverezi, amely a régióhoz tartozó Tjoljoj faluban található. Ez a település jól ismert tejtermékeiről.

A versenyzők gazdái általában hagyományos orosz népviseletben léptették fel szarvasmarháikat, de nem sokkal maradtak el ettől a hollywoodi filmek ihlette kosztümök sem. Egy fehér kalapos tehén például gazdája szerint Audrey Hepburn egyik kosztüméről mintázta ruházatát. A zsűri szívét végül Ootoj és Tootoj, egy bika ikerpár nyerte el, akik tengerész ruházatban léptek a világot jelentő deszkákra.

A nyílt verseny óriási sikert aratott a helyi lakosság körében - árulta el Igor Nyikolajev, a rendező falu polgármestere. A két bika bizonyos fokig illeszkedik a kínai újév állatához, amely a bivaly lesz jövőre. A tudósításból nem derült ki, hogy a győztesek kaptak-e valamilyen jutalmat is azért, hogy az erős mezőnyben az élen végeztek.