Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A Századvég Politikai Iskola Alapítvány és Századvég Konjunktúrakutató Zrt. közösen nyerte el az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) kormányzati szakpolitikai tanácsadásra kiírt közbeszerzését - írja a 24.hu. A 2020 és 2022 időszakra vonatkozó megbízás értéke nettó 9,3 milliárd (bruttó 11,8 milliárd) forint - derül ki az Elektronikus Közbeszerzési Rendszerbe feltöltött adatokból. (Ez 1095 nappal számolva napi 8,5 millió forint - a szerk.)

A Századvég-konzorcium az állandó közvélemény-kutatások mellett havonta legalább ezer órában ad stratégiai tanácsokat, évente 12 stratégiai tanulmányt állít elő, illetve az Európa Projekt keretében évente egyszer felmérést és elemzést végez az uniós tagországokban, valamint Norvégiában, Svájcban és Nagy-Britanniában. Mindezt a szerződéskötéstől számított 33 hónapon át, de legfeljebb 2022 végéig.

Az ITM és a konzorcium ezt leszámítva is sokadszor dolgozik együtt: a Századvég 2018 végén nyerte el a tárcától az EU28+ és időskutatás névre keresztelt 1,4 milliárd forintos megbízást, tavaly pedig egy egymilliárdos munka keretében kutatta a minisztériumnak a társadalom jövőképét.