Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Belgrád alpolgármestere, Goran Vesic bejelentette, hogy a főváros kifizeti egy ellenőrzött kísérleti koncertnek a megtervezését és kivitelezését - írta a vajdasági Szabad Magyar Szó. A koncertet követően folyamatosan ellenőrzik majd azokat, akik részt vettek az eseményen, hogy a szakértők orvosi tanulmányokat készíthessenek a kísérletről.

A város logisztikai szolgáltatást nyújt a Köztársasági Egészségbiztosítási Pénztárának, amely ellenőrzött kísérletet végez az Orvostudományi Karral és az összes érintett résztvevővel, mint ahogyan azt tették Barcelonában, Amszterdamban és más városokban. A kísérlet magában foglalja a koncert megszervezését. Szakemberek fogják meghatározni, hogy ki vehet részt az eseményen, csak oltottak vagy szükség lesz tesztelésre is, és ha igen, milyen tesztekre. Követni fogják azoknak az embereknek az egészségügyi állapotát, akik részt vettek a koncerten..

A város fizeti az esemény logisztikáját, a szakértők pedig tanulmányban összegzik a tapasztalataikat. „Örülök, mert a tanulmányok eredményei segítséget nyújtanak számunkra a más koncertek, fesztiválok és egyéb nagy események szervezésével kapcsolatos döntések meghozatalában. Pontos mutatóink lesznek arról, hogy a vírus hogyan terjed” - mondta Vesic.