Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Új összeköttetést biztosít Lengyelország részei között az ország leghosszabb autóbuszjárata, amely 1000 kilométer hosszú - írja a Business Insider Polska. Számítások szerint  buszok 19 óra 20 perc menetidővel teszik meg majd a távolságot, amely a gyönyörű tengerparti Gdanskból a Beszkidek szívébe, Ustrzyki Górnéba vezet majd. Így az utazó a tengerről egyenesen eljuthat a hegyekbe.

A járatot üzemeltető - Magyarországon is jelen lévő - Flixbus nevű cég minden valószínűség szerint június közepétől indítja ezeket a különlegesen szép és hosszú járatokat – adták hírül a Facebookon, majd később sajtókonferencián erősítették meg a vakációs menetrendet. Ezen az új útvonal teljes tervét bemutatták, ami a közlekedés iránt érdeklődők széles táborának minden bizonnyal különleges csemegét jelent.

A járatok a gdanski repülőtérről indulnak, és többek között érintik a szépségéről méltán híres Torunt. Ezután Wloclawek, Plock, több varsói megálló, Radom, Kielce, Tarnów, Rzeszów, Czarna Góra közbeejtésével jutnak el a Beszkidek szívébe, Ustrzyki Górnéba. Visszafelé a menetrend szerint este 18.50-kor indulnak, és a következő nap délután érkeznek meg a gdanski repülőtérre.