Szerdán teszi közzé második negyedéves eredményeit a Mol Nyrt. és a Magyar Telekom Nyrt.

A KSH reggel 9 órakor közli első becslését a júniusi kiskereskedelmi forgalomról. Májusban 5,2 százalékkal nőtt a kiskereskedelmi forgalom volumene a naptárhatással kiigazított és 4,2 százalékkal a kiigazítatlan adat szerint.

Közzéteszik a MNB monetáris tanácsa legutóbbi, júliusi kamatdöntő ülésének rövidített jegyzőkönyvét (a tagok 15 bázisponttal csökkentették a jegybanki alapkamatot).

Az Eurostat 11 órakor közli az eurózóna júniusi kiskereskedelmi forgalmi adatait (az elemzők 0,1 százalékos csökkenést várnak havi alapon).

Az Egyesült Államokban hazai idő szerint délután negyed háromkor jelenik meg az ADP foglalkoztatottsági adat a magánszektor új munkahelyeinek számáról. Júniusban 237 ezer új munkahely jött létre, az elemzők júliusra 215 ezres bővülést várnak.

Az USA-ban fél háromkor a kereskedelmi minisztérium közli a júniusi külkereskedelmi mérlegadatokat. Majd négy órakor megjelenik az amerikai Institute for Supply Management (ISM) júliusi szolgáltató szektori beszerzésimenedzser-indexe.